NYHETER 2007

NYHETER 2008

 

NYHETER 2009

 

090412 STOCKHOLM,KISTA. Nebbi blev BIR-valp men vi stannade inte till finalen. Söta lilla Alma blev Bt4 med CERT och hon fick sitt CHAMPIONAT!

    

                                       NEBBI 8 MÅN

     

                                          NEBBI 8 MÅN

                                     ALMA Champion idag!

 

090329 LUXEMBURG. Qing var iväg på en liten tripp med Camilla Tell, Tell Afghans.

Camilla visade Qing till BIR och BIG2 och därmed också LUXCH och LUXW-09.Ett stort tack till Camilla som tog så väl hand om min lilla pojke och visade honom så fint och tog ofantligt fina bilder på Qing ;)

            

           

                   

       

 

090322 Malmö SVENSK VINNARE 2009. Först ut var islänningar och Flibbi BIR och Gisli bh4 sen Embla BIM som visades av Robin till perfektion och Junior slutade som Bt2. Vi blev bästa uppfödargrupp med följande kritik 4 absoluta toppvinnare. Alla har allt som rasen kräver. Dessutom vackra pälsar och färg. Qing blev BIM och Alma Bt4. Alltså fick vi 3 SVENSKA VINNARE 2009 med oss hem av 4 möjliga. Jag tror inte på under men denna gången gör jag det. Det var inte menat att Qing skulle bli BIR för jag fick gå in med min islänning i gruppen och Flibbi blev där BIG 4 och på självaste SVENSK VINNARE!!!!!! Jag blev så glad så jag kunde inte hålla tårarna borta, jag grät floder.... Man får kämpa så mycket för att en islänning ska placera sig i gruppen, och den här underbara domaren såg det som de flesta inte brukar se. Ja jag säger det, jag kan knappt skriva detta utan att få tårar i ögonen. Jag börjar nog att bli för blödig =)

                                 Flibbi BIG 4

                                       Gruppfinalen

     

           Embla och Robin                                   Junior

 

090308 Nu var finalen på CRUFTS och vi fick vara i VIPrum och de bjöd på förtäring. Jag kan säga det att ju närmare finalen det blev desto mer ont i magen fick jag. Jag var nästan tvungen att gå och kräkas flera gånger och då började jag undra varför jag utsätter mig själv för det här! Det var inte alls roligt och jag var fortsatt nervös hela finalen, sen det att vi hade säkerhetsvakter också gjorde inte det hela bättre. Det var nästan som man trodde att någon skulle sticka ner en.Men vilken upplevelse det här var och så pampigt allting var. Jag vill åka hit fler gånger! Qing fick ingen placering men vad gör det, jag fick långt mer än jag trodde och vi fick ett minne för livet.

 

                        

           

                     

 

090305  CRUFTS,Birmingham. Vi hade länge bestämt denna resan men det kändes långt att åka och en massa papper att fylla i och en massa att göra innan man åker. Resan lönade sig redan i rasringen för Qing blev BIR med CERT på självaste CRUFTS! I gruppfinalen var jag nervös men inte så farligt... å JÄVLAR QING GJORDE DET!!!!!!!!! Han blev BIG1 på CRUFTS!!!! Hallå han har skapat rashistoria!!!!!!!!!!! Han kändes så jävla bra i gruppen så jag fick nästan "ståpäls" själv.Min lilla bäbis.... Helt otroligt!!!! SMS:en i telefonen bara haglade.......de visste innan jag visste nästan.Tack också till Hanna Ukura som var med och såg allt detta och som höll oss sällskap.Det var jättekul att uppfödaren var med och såg allt detta Northgate's Kennel.Vi hade också Faouziah's Eowin med oss och hon blev 4:a i öppen klass.

   

Qing & Sirius

Qing BOB & Vega BOS

BIG 1

Qing & Nova sover

Qing & Nova

Nova

 

             Foto:Sofie Lönn                                  Foto:Sofie Lönn

 

090104  Åkte vi till årets första utställning i Göteborg. Men hör och häpna vi hade inga hundar anmälda! Vi skulle ta emot priset för att Qing blev 3:a Årets Hund! Vi hade jättetrevligt hela helgen och jag visade lite hundar som Siberian Husky,Greyhound,Faraohund och Akita. Det var jätteroligt att bara kunna slappna av och njuta av ledigheten ;)

 

© Jenny Hall & Joakim Gustafsson •